عکس صفحه اصلی

معرفی

در یک نگاه ساده مدیریت به معنای دستیابی به اهداف از طریق استفاده بهینه از تمام منابع است؛

تا زمانی که در یک سازمان همه چیز بر اساس شرایط از قبل تعیین شده پیش می رود، می توان گفت که یک شخص برای مدیریت بر همه فرایندها کافیست و دیگران هر یک باید وظایف خود را انجام دهند. با این حال، در کسب و کارهای امروزی پیش بینی اتفاقات آینده بسیار مشکل است و وجود تخصص های متعدد و نفوذ فناوری اطلاعات حتی در زندگی روزمره افراد این واقعیت را پر رنگ تر می کند. بنابراین، قرار گرفتن تمام قدرت، کنترل و نظارت در دستان یک فرد کاری عملی و منطقی به نظر نمی آید، و پخش شدن مسئولیت ها و وظایف کلیدی در میان افراد باعث شده که تغییراتی در تعریف سنتی از مدیریت بوجود آید. در شرایط امروزی، مدیریت تنها به معنی مدیریت بر زیردستان نیست، بلکه هر کس می تواند در سمت خود کاری مدیریتی انجام دهد، بدون اینکه زیردستی داشته باشد. بر این اساس علاوه بر مدیریت بر دیگران، مدیریت جدید شامل خود-مدیریتی هم می شود.

از سوی دیگر، یکی از اهداف اصلی در هر شغلی، مدیریت کردن روابط استراتژیک با شرکا، رقبا و مشتریان است، که نشان می دهد مدیریت یک رابطه یک طرفه و تنها بر اساس قدرت مشروعی که به فرد داده می شود بنا نشده است، بلکه می توان گفت هر فردی در هر سمتی می تواند صاحب یک نقش مدیریتی باشد. این همان دلیل اصلی است که باعث شده تا در فضاهای کسب و کار امروز، همه به دانش مدیریتی نیاز داشته باشند، دانشی که بتوان آن را بلافاصله و در هر موقعیت سازمانی که در آن قرار داشت به کار برد. بنابراین، هر شخصی باید اهداف خود را بشناسد و بهترین روش رسیدن به آن را تشخیص دهد.

موسسه آموزش عالی آزاد گام اندیشه، به عنوان یکی از بنیانگذاران و با سابقه ترین مؤسسات برگزار کننده‌ٔ دوره های حرفه ای مدیریت در ایران، این افتخار را دارد که با در نظر گرفتن شرایط جامعه، نیاز به چنین آموزش هایی را بیش از یک دهه قبل احساس کرده است و در طی این مدت تمام تلاش خود را به ارتقاء سطح دانش و توانایی افراد و آگاهی آنها نسبت به توانایی های خود و پرورش این توانایی ها به گونه ای که به بهترین وجه بتوانند آنها را بکار گیرند، تخصیص داده است. صرفنظر از اینکه افراد با چه تخصصی وارد مؤسسه آموزش عالی آزاد گام اندیشه می شوند، در اینجا تفکر و تصمیم گیری استراتژیک و دید خلاقانه نسبت به کسب و کار را خواهند آموخت و در هر سمتی که هستند می توانند خود و ارتباطاتشان را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند.